Nye SMS lån, kviklån, med kautionist, samtykke til SKAT, dokumentation, sikkerhed og lidt om lån trods RKI

One page to rule them all! Sådan tænker vi, og derfor har vi lavet denne MEGA GUIDE til dig der godt vil tage et lån online. Her skriver vi om kviklån, sms lån, lån uden samtykke til skat eller dokumentation på dine private forhold. Vi skriver også om hvilken sikkerhed du skal stille til rådighed når du optager et lån og til sidst fortæller vi dig hvorfor det er rigtig dumt at tage et lån trods RKI registrering.

Vi starter med vores favorit som er SMS lån. På denne side finder du nye sms lån i 2022. Går du og mangler penge, så skal du tage et SMS lån. Det absolut dyreste lån på markedet (næsten), som er en enorm dårlig idé at tage. Men det er fedt at shoppe, og fedt at have penge – derfor kan man låne.

Hos Rillen har vi samlet de nyeste sms lån på markedet, og her præsenterer vi dem for dig. Hvis du ansøger om lån hos en af vores partnere tjener vi penge. Så derfor ville det være rigtig fedt hvis du gjorde det. I de følgende paragraffer vil vi fortælle lidt om SMS lån…

SMS lån helt kort

Et SMS lån ansøges nemt via mobilen og du skal derfor ikke tænde din computer for at låne penge. Klik på en af vores partnere, og gå igennem deres process for automatisk at sende en ansøgning afsted. Når du klikker videre til vores partnere vil du blive guidet igennem din ansøgning. Det starter med, at du skal indtaste dit navn og logge ind med NemID.

Når du sender din ansøgning via NemID til en af vores partnere få de oplysninger de skal bruge om dig, og så sender de Rillen penge. På den måde tjener vi penge hver gang du tager et lån via en af vores partnere.

På den måde får banken automatisk dine oplysninger, og du er derfor fri for selv at skrive dem ind. Samtidig giver du samtykke til at SKAT må dele dine oplysninger med banken. Her vil de tjekke om du har nogle større gæld til SKAT og om hvorvidt du kan gå en positiv kreditvurdering. Det er nødvendigt hos de fleste banker for at du kan optage et sms lån. I 2022 regner vi med, at en individuel kreditvurdering er nødvendig for at du kan låne penge online.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån er et udtryk for et kviklån via mobilen. Det er faktisk medierne som har bragt ordet på banen, da man i starten kunne tage lånet ved at sende en SMS til et specielt nummer. Du kender SMS lån fra reklamer i busserne, i toget og i TV. Der er rigtig mange reklamer, og jeg håber snart, at der kommer en lov omkring for mange låne reklamer. Faktisk har folketinget meldt ud af de vil lave et loft over kviklån i 2020

Find et nyt SMS lån i 2023

Et SMS lån er mega nemt at finde. De er overalt på nettet, i TV og i dit news feed på facebook. Nu er du landet på vores hjemmeside, og derfor er det os du låner hos. Det gør du ved at klikke på vores partnere. Mega nemt! Når du har lånt dine penge bestemmer du selv hvad du vil bruge dem på. Det kan være at du skal have en ny cykel eller udbetaling til en bil. Et sms lån kan være på mange forskellige beløb. Både beløb som 3000 kr, 5000 kr eller 10000 kroner kan du låne. Dette er også trods RKI.

Kan man tage et SMS lån trods RKI?

Ja, det kan du godt. Der er nogle få banker som gerne vil låne dig penge trods RKI. En af dem er VIVUS og en anden er Bonuslån. De er begge gode til at udbetale pengene hurtigt hvis du står i RKI. Er du i tvivl om hvordan du gør, så kan du bare tjekke vores guide længere oppe. Der er nye lån på vej hele tiden, og det er gratis at se dem på vores hjemmeside.

SMS lån uden kreditvurdering og uden ansøgning

Nye sms lån i 2022 kræver næsten altid en ansøgning. Det kræver også en kredit vurdering som banken vil lave på baggrund af de oplysninger du sender ind. Typisk får låneudbyderen automatisk dine oplysninger via NemID men i få tilfælde vil de bede dig om at sende det til dem via mail. Her er det vigtigt, at du ikke sender dem forkert så din ansøgning og CPR nummer ender i de forkerte hænder.

Når du låner uden ansøgning skal du bruge dit NemID. Her vil du automatisk sende dine oplysninger afsted, så du ikke skal tænke på at kunne stave eller formulere en sætning. Den normale udbetalingstid på et sms lån er omkring 24 timer fra din ansøgning er blevet godkendt. Det kan tage længere tid hvis du er i RKI, skal have lavet en kreditvurdering, eller vil optage lån uden samtykke til SKAT.

Lån uden ansøgning

Så er vi nået ned i vores næste område som handler om at låne penge online uden ansøgning. Dette er egentlig et mega underligt søgeord, da alle banker kræver en ansøgning for at du kan låne penge. Den bedste måde at komme uden om dette er, at du kan låne direkte via dit NemID og på den måde låne hurtigere og uden selv at skulle skrive noget.

En én to tre guide til at låne uden ansøgning:

 1. Find den bank du gerne vil låne penge på
 2. Klik ansøg
 3. Log ind med NemID og ansøg om pengene

Når du har gjort dette vil du modtage dit lånetilbud på e-mail eller direkte i din e-boks. Her skal du så ind og godkende det lån du gerne vil optage og så vil du få udbetalt pengene indenfor 1 time. Bare fordi du ansøger om et lån er det ikke det samme som at du får godkendt dit lån.

Lån trods RKI uden kautionist

Et lån trods RKI uden kautionist er et meget populært lån. Det er fordi, at det normalt er svært at låne penge trods RKI i 2022. Der er en grund til at det er svært, og det er at det er umuligt at låne sådan i Danmark. Faktisk er der 4 steder hvor det er muligt, men det er ikke lovligt at reklamere for det i Danmark.

Ønsker du at låne trods RKI skal du låne hos en af følgende banker som godkender RKI lån med individuelle kreditvurderinger:

 • Tando
 • Apex Finans (Ikke Apex Legends som spillet hedder…)
 • TillidsLån
 • LendingWire

Vi kan ikke garantere at du får et lån, men på den anden side skader det jo ikke at sende en ansøgning afsted. Husk at finde dig en kautionist hvis du vil være sikker på at du kan låne penge.

nye sms lån 2019
hellouw and whalecom to rillen where you can find nye sms lån

Lån trods kontanthjælp

Alle kan være uheldige og komme på kontanthjælp. Er du på kontanthjælp er det straks mere svært at låne penge. Her skal du ansøge hos mange partnere, og vil helt sikker få mange afslag. De tjekker nemlig dine skatte oplysninger og kontakter din kommune for at høre om du modtaget offentlige ydelser. Gør du dette, så kontakter de din jobkonsulent som vil godkende dit lån. Mega irriterende ikke?

I princippet skal du ikke låne penge når du er på kontanthjælp. Det skal du ikke, fordi det er rigtig svært at betale din afdrag hvis din økonomi halter. Betaler du ikke dine afdrag til tiden vil du komme ind i en dårlig spiral og du vil få flere og flere renter på dine lån. Til sidst vil du ikke kunne betale dem tilbage, og så er du fanget i en gældsfælde.

Hvis du ønsker at optage et lån trods kontanthjælp skal du tage fat i din bank. Her har de mulighed for at give dig en kassekredit, at sende dig et MasterCard med kredit eller give et billigere forbrugslån end dem du kan finde i overblikket øverst på denne liste.

Kan man låne 25000 trods RKI?

I princippet kan du låne alle beløb selv om du er i RKI men det kræver at du finder dig en kautionist for dit lån. Det kan være, at din samlever eller dine forældre gerne vil være kautionist for det lån du er ved at tage. Så skal du tage fat i banken Tando og få dem til at sende dig et lånetilbud. Du kan også finde dem i vores liste herover.

Det specifikke beløb 25000 er der mange som leder efter. Hos vores partnere er der en lille chance for at du vil få godkendt dit lån. Jeg anbefaler at du ansøger hos alle partnerne, da der så er større sandsynlighed for, at du vil få dine lån godkendt.

Du kan godt tage et SMS lån på 20000 kr. Du skal blot finde den rigtige partner som alligevel vil låne dig pengene. De låner dig gerne penge uden kautionist.

Her er en fuld liste over de lånebeløb du kan tage:

 • 1000 kr
 • 2000 kr
 • 3000 kr
 • 4000 kr
 • 5000 kr
 • 6000 kr
 • 7000 kr
 • 8000 kr
 • 9000 kr
 • 10000 kr
 • 15000 kr
 • 20000 kr
 • 25000 kr
 • 30000 kr

Skal du låne over 30000 kroner skal du tage et forbrugslån og ikke længere et kviklån eller SMS lån. Det vil være en meget billigere løsning for dig.

Kvikautomaten SMS lån er en af de mest populære sms lån på markedet. Hos dem kan du søge om et lån på 25000.

Lån uden dokumentation

Når du skal optage et lån skal du have en form for dokumentation for dit lån. Dette skulle man i hvert fald i gamle dage, for i år 2022 er det ikke længere nødvendigt. Vi er nemlig så heldige, at vi har det smarte NemID som du sender din ansøgning med. På den måde vil banken automatisk få alt din dokumentation som skal til for at de kan lave en kreditvurdering for dig. Ønsker du at låne uden kreditvurdering er det også en mulighed, men det kan godt være lidt sværere.

Konklusion

Nu er du ved vejs ende. Lyder dette lån som noget for dig? (Det håber jeg ikke, for det er altså mega dumt). Så skal du bare ansøge hos en af vores partnere, så vi kan tjene nogle penge. Vi tjener nemlig penge hver gang du optaget et lån via vores partnere. Normalt er det mellem 100-200 kroner per udbetalt lån.