Nye SMS lån i 2019 – Trods RKI, Uden ansøgning & kautionist

På denne side finder du nye sms lån i 2019. Går du og mangler penge, så skal du tage et SMS lån. Det absolut dyreste lån på markedet, som er en enorm dårlig idé at tage. Men det er fedt at shoppe, og fedt at have penge – derfor kan man låne. Hos Rillen har vi samlet de bedste sms lån på markedet, og her præsenterer vi dem for dig. Hvis du ansøger om lån hos en af vores partnere tjener vi penge. Så derfor ville det være rigtig fedt hvis du gjordet det.

Sådan virker nye SMS lån 2019

Et SMS lån ansøges nemt via mobilen og du skal derfor ikke tænde din computer for at låne penge. Klik på en af vores partnere, og gå igennem deres process for automatisk at sende en ansøgning afsted. Når du klikker videre til vores partnere vil du blive guidet igennem din ansøgning. Det starter med, at du skal indtaste dit navn og logge ind med NemID.

På den måde får banken automatisk dine oplysninger, og du er derfor fri for selv at skrive dem ind. Samtidig giver du samtykke til at SKAT må dele dine oplysninger med banken. Her vil de tjekke om du har nogle større gæld til SKAT og om hvorvidt du kan gå en positiv kreditvurdering. Det er nødvendigt hos de fleste banker for at du kan optage et sms lån.

Hvad er et SMS lån?

Et SMS lån er et udtryk for et kviklån via mobilen. Det er faktisk medierne som har bragt ordet på banen, da man i starten kunne tage lånet ved at sende en SMS til et specielt nummer. Du kender SMS lån fra reklamer i busserne, i toget og i TV. Der er rigtig mange reklamer, og jeg håber snart, at der kommer en lov omkring for mange låne reklamer.

Find et nyt SMS lån i 2019

Et SMS lån er mega nemt at finde. De er overalt på nettet, i TV og i dit news feed på facebook. Nu er du landet på vores hjemmeside, og derfor er det os du låner hos. Det gør du ved at klikke på vores partnere. Mega nemt! Når du har lånt dine penge bestemmer du selv hvad du vil bruge dem på. Det kan være at du skal have en ny cykel eller udbetaling til en bil. Et sms lån kan være på mange forskellige beløb. Både beløb som 3000 kr, 5000 kr eller 10000 kroner kan du låne. Dette er også trods RKI.

Kan man tage et SMS lån trods RKI?

Ja, det kan du godt. Der er nogle få banker som gerne vil låne dig penge trods RKI. En af dem er VIVUS og en anden er Bonuslån. De er begge gode til at udbetale pengene hurtigt hvis du står i RKI. Er du i tvivl om hvordan du gør, så kan du bare tjekke vores guide længere oppe. Der er nye lån på vej hele tiden, og det er gratis at se dem på vores hjemmeside.

Lån trods RKI uden kautionist

Et lån trods RKI uden kautionist er et meget populært lån. Det er fordi, at det normalt er svært at låne penge trods RKI i 2019. Det kan du faktisk godt, selvom det nok kræver en hel del ansøgninger til vores partnere. Vi kan ikke garantere at du får et lån, men på den anden side skader det jo ikke at sende en ansøgning afsted.

nye sms lån 2019
hellouw and whalecom to rillen where you can find nye sms lån

Lån trods kontanthjælp

Er du på kontanthjælp er det straks mere svært at låne penge. Her skal du ansøge hos mange partnere, og vil helt sikker få mange afslag. De tjekker nemlig dine skatte oplysninger og kontakter din kommune for at høre om du modtaget offentlige ydelser. Gør du dette, så kontakter de din jobkonsulent som vil godkende dit lån. Mega irriterende ikke?

I princippet skal du ikke låne penge når du er på kontanthjælp. Det skal du ikke, fordi det er rigtig svært at betale din afdrag hvis din økonomi halter. Betaler du ikke dine afdrag til tiden vil du komme ind i en dårlig spiral og du vil få flere og flere renter på dine lån. Til sidst vil du ikke kunne betale dem tilbage, og så er du fanget i en gældsfælde.

Lån 25000 trods RKI

Det specifikke beløb 25000 er der mange som leder efter. Hos vores partnere er der en lille chance for at du vil få godkendt dit lån. Jeg anbefaler at du ansøger hos alle partnerne, da der så er større sandsynlighed for, at du vil få dine lån godkendt.

Du kan godt tage et SMS lån på 20000 kr. Du skal blot finde den rigtige partner som alligevel vil låne dig pengene. De låner dig gerne penge uden kautionist.

Kvikautomaten SMS lån er en af de mest populære sms lån på markedet. Hos dem kan du søge om et lån på 25000.

SMS lån uden kreditvurdering og uden ansøgning

Nye sms lån i 2019 kræver næsten altid en ansøgning. Det kræver også en kredit vurdering som banken vil lave på baggrund af de oplysninger du sender ind. Typisk får låneudbyderen automatisk dine oplysninger via NemID men i få tilfælde vil de bede dig om at sende det til dem via mail. Her er det vigtigt, at du ikke sender dem forkert så din ansøgning og CPR nummer ender i de forkerte hænder.

Når du låner uden ansøgning skal du bruge dit NemID. Her vil du automatisk sende dine oplysninger afsted, så du ikke skal tænke på at kunne stave eller formulere en sætning. Den normale udbetalingstid på et sms lån er omkring 24 timer fra din ansøgning er blevet godkendt. Det kan tage længere tid hvis du er i RKI, skal have lavet en kreditvurdering, eller vil optage lån uden samtykke til SKAT.

Konklusion

Nu er du ved vejs ende. Lyder dette lån som noget for dig? (Det håber jeg ikke, for det er altså mega dumt). Så skal du bare ansøge hos en af vores partnere, så vi kan tjene nogle penge. Vi tjener nemlig penge hver gang du optaget et lån via vores partnere. Normalt er det mellem 100-200 kroner per udbetalt lån.